Aanbod

Body Support

Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen.

Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel.

Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met mij een duidelijk doel en werk daar naar toe, afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepasten trainingen of voedingsadviezen voor jou. 

 

 Het is geen dieet maar een 'lifestyle'. 

 

Voor wie is Body Support? 

Voor iedereen die zich blijvend fit wil voelen en bewust in het leven staat. 

Als je wilt afvallen dan is Body Support perfect voor je. Wil je op gewicht blijven? Dat gaat een stuk makkelijker met Body Support. Gaat het je om verantwoord wat aan te komen (spiermassa of volume)? Met op maat gemaakte eetschema's is dit ook haalbaar. 

 

Ben jij er klaar voor om samen jouw levensstijl te veranderen? 

Personal training

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je een stok achter de deur nodig? Iedereen heeft zijn of haar reden om te gaan trainen bij een personal trainer. Daar hoort vaak een ander plan of andere trainingsmethode bij. Als personal trainer bekijk ik samen met jou wat de beste aanpak is.  


Small group training

Houd je er niet van om in je eentje te sporten? 

Samen sporten met vrienden, vriendinnen of familieleden en elkaars grenzen verleggen. Tijdens deze trainingen geef je altijd net dat extras om elkaar scherp te houden. Ben jij bereid om net dat stapje harder te gaan dan jouw vrienden, vriendinnen of familieleden? Dan is small group training iets voor jou!

De groep kan variëren van 3 tot 8 personen. 

 


Crossbox

The Crossbox is een functionele ruimte waarin resultaatgericht trainen centraal staat. De Crossbox trainingen zijn een combinatie van olympisch gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onder meer kettlebells, olympische halters, wallballs en roeiers zijn veel gebruikte trainingsmaterialen.

De uitdaging is om jezelf iedere training te overtreffen ongeacht je niveau. Ben jij er klaar voor? 


Outdoor training

Er gaat niets boven trainen in de frisse buitenlucht.

We maken onder meer gebruik van kettlebells, touwen, een box of een trekker band. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan alleen of samen? Hierbij staan verzorgde trainingen en plezier centraal.