Reviews

Deel hier jou eigen ervaringen !

Reactie schrijven

Commentaren: 8
  • #1

    Jaap van`t Ende (zondag, 19 november 2017 17:01)

    Ik ben Jaap en 63 jaar jong. Sinds juni 2017 ben ik met Benno aan het trainen ,hierbij mijn ervaring.

    Sinds maart 2017 ben ik lid bij Fitland Kampen en ben voor het eerst van mijn leven iets aan sport gaan doen. Tijdens mijn trainen kwam ik een erg enthousiaste instructeur tegen ,die mij vertelde dat hij personal trainer wilde worden om mensen zo als ik weer fit en naar een gezond gewicht te krijgen. Op dat moment woog ik 108KG.
    Na een paar maanden zelf te hebben gesport met ondersteuning vanuit Fitland en voedingsadviezen van Benno ging het met mij de goede kant op.
    Na een paar maanden was er 10KG van mijn gewicht af.
    Maar er ontbrak iets in mijn beleving. Tijdens een workout met Benno kwam voor mij de oplossing. 1 op 1 gaan trainen (personal training). Na overleg met Benno heeft hij voor mij een plan van aanpak gemaakt rekening houdend met mijn privé omstandigheden .

    Tot oktober 2017 heb ik twee keer in de week een sessie van een uur met hem gewerkt waarbij hij mij elke keer weer wist te verassen met nieuwe oefeningen en uitdagingen en heb ik heel veel plezier in het sporten gekregen. Ook bleef hij mij ondersteunen met voedingsadviezen. Momenteel weeg ik 78KG.

    Voor de laatste paar maanden van het jaar heeft hij voor mij een trainingsschema gemaakt wat ik zelf goed kan uitvoeren om dat ik de basis kennis nu heb.

    Vanaf Januari 2018 ga ik verder met trainen bij Benpersonal. Ik heb een contract voor een jaar met hem afgesloten om dat ik het volste vertrouwen in hem heb en ik zeker weet dat hij mij weer verder kan brengen en ik lekker fit blijf en mijn gewicht gezond blijft.

    Een ieder die op een verantwoorde manier fit wil worden en misschien af wil vallen kan ik hem van harte aanbevelen.

  • #2

    Debbie van der Velde (zondag, 19 november 2017 17:09)

    De trainingen waren soms echt pittig, maar daar ben je ook voor. Om te zorgen dat ik mijn grenzen verleg. Ook geef je adviezen over voeding. Gewoon echt lekkere maaltijden. Er is altijd tijd voor een social talk en natuurlijk ook tijd voor een lolletje.
    Ik heb echt wat aan je gehad. Zonder jou was het resultaat wat ik nu behaald heb nooit gelukt. Echt super bedankt!

  • #3

    Lakshmi De Boer (zondag, 19 november 2017 21:51)

    Beste lezers,

    Een stok achter de deur, dat had ik nodig. Iemand die mij iedere week weer pusht, om mijn grenzen te verleggen. Maar waar vind je een leuke, professionele en daarnaast een meedenkende personal-trainer? Na enige tijd zoeken en na wat fitnessscholen afgebeld te hebben kwam ik bij FitLand Kampen terecht, tevens de plek waar ik mijn personal trainer Benno Meijer ontmoette.

    Hoe omschrijf ik Benno...? Benno is: eerlijk, “enorm” enthousiast, sociaal en heeft veel passie voor zijn vak. Ieder die bij Benno personal-training volgt, kan dit beamen. Benno weet iedere week mijn grenzen te verleggen. Met een uitdagend programma, leuke activiteiten en daarnaast gezellige gesprekken kom ik dankzij Benno steeds dichter bij mijn doel, namelijk: “verantwoord” afvallen.

    Naast het feit dat Benno mijn grenzen verlegt, geeft Benno mij advies op het gebied van voeding. Benno geeft tips omtrent voeding, begeleid en evalueert gezamenlijk met mij het resultaat dat behaald is. Op basis daarvan zal Benno een gepersonaliseerd advies uitbrengen, om zo het resultaat nog beter op mijn doelstellingen af te stemmen. Dankzij Benno verlaat ik iedere week met een voldaan en fit gevoel Fitland, desondanks dat ik er soms een “beetje” spierpijn eraan over hou �!

    Voor ieder die net als mij die “stok” achter de deur nodig heeft, is Benno de oplossing. Ga net als mij de uitdaging aan en verleg je eigen grenzen. Oftewel “make it a lifestyle, not a duty”, zoals Benno het zou zeggen.

    Benno dankjewel dat jij die “stok” achter de deur wil zijn voor mij!

    Liefs, Lakshmi De Boer

  • #4

    Roxy Jansen (dinsdag, 21 november 2017 23:03)

    Een half jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan afvallen en regelmatig sporten. In de sportschool ben ik Benno tegen het lijf gelopen en hij vertelde over zijn plan om personal training te geven. Hierbij heb ik besloten om deze training bij Benno te volgen.

    De trainingen zijn uitdagend en afwisselend. Dat maakt het juist zo leuk, je doet niet elke training precies dezelfde oefeningen. Elke keer motiveert Benno mij weer om door te gaan terwijl ik zelf al gestopt zou zijn. Hij geeft goede uitleg over de oefeningen zodat je de juiste techniek toepast. En daarnaast probeert hij samen met jou je grenzen te verleggen. Tijdens de training is ook tijd voor even een gezellig praatje.

    Benno heeft zo’n grote passie voor het vak dat hij uitoefent en deze passie werkt aanstekelijk en motiverend. Hij is professioneel en weet wat hij doet. Wat ik erg waardeer aan Benno is dat hij eerlijk is, hij zegt waar het op staat. Naast de personal training geeft Benno mij sinds kort ook advies over mijn voeding omdat ik op een gegeven moment stil bleef staan. Benno heeft ervoor gezorgd met zijn advies dat mijn gewicht verder naar beneden is gegaan op een verantwoorde manier.

    Voor iedereen die net als mij op een leuke en verantwoorde manier fit wil worden in plaats van dat je naar de sportschool gaat omdat het moet, dan ben je bij Benno zeker aan het goede adres!

  • #5

    Kevin Diender (vrijdag, 08 december 2017 20:51)

    Benno is een goeie trainer die weet waar die mee bezig is. Verder houd hij goed rekening met dingen die je wel en niet kan, om je toch een zo'n volledig mogelijke workout te geven. iedereen die een personaltrainer zoekt raad ik aan om naar benno te gaan. ik ga er elke week samen met mijn vriendin met plezier naar toe!

  • #6

    Roel (donderdag, 01 februari 2018 11:14)

    Ik roei bij roeivereniging De IJssel en geef daar ook veel instructie. Regelmatig ben ik bij Fitland te vinden om zelf te trainen met gewichten, op de ergometer of op de fietstrainer. Benno is daar ook vaak te vinden. Hij houdt goed in de gaten wat mensen doen en niet doen. Dat merkte ik toen ik onlangs drie personal trainingen van Benno heb ‘ondergaan’. Hij zoekt de grens op van je mogelijkheden en geeft oefeningen die nuttig zijn voor je sport. Maar hij laat je daarbij ook de oefeningen doen die je zelf laat liggen. Dat doet hij op een plezierige en stimulerende manier. Hij luistert goed, geeft tips en schakelt snel. Kortom: aanrader.

  • #7

    Rik (donderdag, 31 mei 2018 16:08)

    Ik ben sinds kort aan het tennissen en ik wilde op de sportschool weer een doel hebben, dus heb ik Benno gevraagd met mij mee te denken. Hij heeft een schema voor mij gemaakt van zes weken gebaseerd op het tennissen, snelle kracht training inspirerende oefeningen. Benno heeft echt gekeken en zich verdiept in wat er past bij mensen die aan tennis doen. Ik heb weer een doel en dit heb ik mede te danken aan Benno!

  • #8

    Kim (woensdag, 12 september 2018 12:54)

    Wat heeft Benno mij ontzettend goed geholpen om inzicht te krijgen in mijn voeding! Ik heb ontzettend veel geleerd en ben Benno daar ontzettend dankbaar voor!!