Wie ben ik

Mijn naam is Benno Meijer

 

Ik ben 22 jaar en woon in Kampen.

 

Opleiding en ervaring:

- MBO Sport en Bewegen Landstede. 

- Fitvak A

- Fitvak B 

- Medical personal trainer 

- Crossbox-instructeur

- Bootcamp-instructeur 

- Certificaat Body support voedingsadvies 

 

Buiten het werk als Personal Trainer ben ik dagelijks in de sportschool te vinden om zelf te trainen, maar ook om nieuwe schema`s of oefeningen uit te proberen. 

 

Hoe ben ik als Personal Trainer? 

 

Tijdens mijn werk als fitness-instructeur heb ik ervaren hoe geweldig het is iemand te helpen zijn of haar doel te bereiken. Ik ben een Personal Trainer die zijn kennis op verschillende manieren deelt. Ieder mens is namelijk anders, heeft een ander doel en daar hoort individuele aanpak en trainingen op maat bij. 

Als het nu gaat om afvallen, strakker worden, vergroten van spiermassa, verbeteren van sportieve prestaties en algemene fitheid. 

 

Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in je naar boven, samen werken wij aan het gewenste resultaat.

Bij BenPersonal staat hard werken en doorzettingsvermogen centraal en niet te vergeten plezier hoort hier ook bij. Tijdens de trainingssessies gaan wij samen jouw grenzen verleggen. Het wordt voor ons beiden een uitdaging wanneer dit niet terug komt tijdens de trainingssessies. Sporten is leuk! Mijn motto is dan ook: Make it a lifestyle, not a duty.

 

ik ben klaar voor deze uitdaging. Ben jij dat ook?

 

Wil jij meer weten over mij of hoe BenPersonal te werk gaat? Bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak, dan kunnen we alles rustig bespreken.